Není potřeba profesionála k vyřešení Vašeho problému? Zadejte inzerát pro pomoc asistenta v sekci přihlášení.
detail img
15. 4. 2024

Rozhovor s profesionálem: Erzet holding a.s.

15. 4. 2024

Vážení čtenáři, 

vítáme vás v dalším z našich rozhovorů s profesionálem, kde se ponoříme do světa špičkových znalostí a zkušeností. Dnešní rozhovor nám přinese inspirující příběh a cenné poznatky od oborníka. Můžete se těšit na moudra a zkušenosti z profesionálního života, jenž nám náš host přinese…

Dnes si popovídáme s dalším odborníkem, který nám přiblíží svou profesní činnost.

Tento profesionál pro Čas na míru zajišťuje: stěhování.

 

Dobrý den, prosíme, abyste se našim zákazníkům pro začátek krátce představili.

Cílem naší stěhovací firmy je nabídka kvalitních služeb v oblasti stěhování a autodopravy. Stěhováním se naši zaměstnanci zabývají cca od roku 2000. Firma vznikla díky zkušenostem zaměstnanců v roce 2016 a v roce 2019 došlo k transformaci a vzniku akciové společnosti ERZET HOLDING a.s. Chápeme, že stěhování je náročný proces, a proto ke každé zakázce přistupujeme individuálně.

 

Na jaké stěhování se specializujete? Co můžete zákazníkům nabídnout?

Nabídnout můžeme vše co se týká kolem stěhovacích služeb. Stěhování domů a bytů, stěhování firem a kanceláří, drobné stěhování, stěhování do zahraničí po Evropě , vyklízení ( sklepů, půdy, byty , domy atd.. ) , montáž a demontáž nábytku při stěhování , stěhování těžkých břemen ( pianina, klavíry, trezory atd.. ) , obalový materiál , krabice na stěhování

 

Existují nějaké problémy, na které narážíte v této oblasti nejčastěji?

Prakticky během stěhování není v ničem problém se vším si dokážeme poradit a naplánovat. Je důležité ale vědět tyto věci předem. Přesto se dokážou najít asi 2 věci které jsou zásadní a ovlivní pak konečnou cenu celého stěhování - nejčastějším problémem je zaparkovat skříňovou dodávku před barákem anebo někde poblíž pokud není zajištěné místo to jak na nakládce i vykládce (předevší v Praze). Jako problém, který stěžuje naší práci vidíme i to, že zákazníci používají převážně na osobní věci pytle, místo krabic.

 

Máte nějaké doporučení osobám, které mají zájem o vaše služby?

Pokud to jde tak zajistit parkování co nejblíže ke vchodu (oficiální cestou na příslušném úřadu, natáhnout provázek s cedulkou stěhování, zaparkovat osobní vozidlo před barákem ). Co nejvíce osobních věcí dávat do krabic. Krabice pak vozíme na skejtech na rudlech. Pokud to je stěhování bez výtahu tak krabice se dají nosit po 3- 6 krabicích na zádech zároveň, kdežto pytle bohužel nedají. Stěhování je pak zase levnější a rychlejší.

 

Proč by si měl zákazník vybrat právě vás? Co dokážete nabídnout navíc ve srovnání s konkurencí? S jakými nešvary se u práce konkurenčních firem nejčastěji setkáváte?

1)Nabízíme individuální přístup , abychom vyhověli potřebám zákazníku

2)Naše služby stěhování jsou vám k dispozici NON-STOP 24 hodin denně / 7 dní v týdnu

3)Při stěhování po Praze neúčtujeme kilometry, platíte pouze hodinovou sazbu za vůz a pracovníky

4)Nabízíme nezávaznou a bezplatnou prohlídku. Během prohlídky vám navrhneme postup stěhování, harmonogram prací a řekneme vám cenové rozpětí. Toto ale dokážeme i když nám pošlete fotky přes email nebo mobil a pak vás telefonicky vyslechneme aby to bylo co nejpřesnější všechno.

 

Největší nešvar u konkurence je, že záměrně podhodnocují zakázky a cenové odhady, aby toho daného zákazníka ukořistili a po skončení stěhovacích prací je čeká nemilé překvapení z navýšení ceny, nebo přijedou na danou zakázku a navýšení jim sdělí na místě a zákazníkovi nic jiného nezbude než to zkousnout, protože ve většině případu se takhle ,,na rychlo" jiná firma nedá sehnat.

 

Co vás na vaší práci nejvíce baví?

Nejvíce na této práci nás baví že každý den poznáváme nové zákazníky a dokážeme jim vyhovět při jejich změně bydlení do nového. Někdy jsou to pro nás výzvy splnit co zákazník vyžaduje. Není to stereotyp a každý den je něco

 

Řekněte nám prosím, v jakém regionu působíte?

Vyjíždíme vždy z Prahy . Přistavení vozidla po Praze je vždy zdarma. Jinak stěhujeme po celé ČR a po Evropě .

 

…. moc Vám děkujeme za rozhovor a doporučujeme zájemcům o profesionální služby, aby vyplnili kontaktní formulář a sdělili své požadavky na stěhování. Jeden z našich kvalitních profesionálů, jako například Erzet holding a.s. či jiný z našeho týmu profesionálů, vám rádi poskytnou nejlepší možnou službu.

 

https://casnamiru.cz/poptat-profesionala

 

Čas na míru s.r.o. | 2023